Abdel Rachman El Bacha
Abdel Rachman El Bacha

1ste prijs Koningin Elisabeth Wedstrijd.

press to zoom
Samuel Van de Velde
Samuel Van de Velde

Werd geboren in Belsele op 23 januari 1998 Hij werd eerste laureaat van talloze wedstrijden (onder meer van de Cantabile pianowedstrijd en de Cavatine wedstrijd in Namen).Op 10 jarige leeftijd werd hij toegelaten aan de Koningin Elisabeth Muziekkapel om er te studeren bij Abdel Rahman El Bacha en Dimitris Saroglou. Momenteel studeert hij bij Jan Michiels. Als solist speelde hij onder meer het 2de pianoconcerto van Shostakovich en het 23ste pianoconcerto van Mozart met orkest.

press to zoom
Nicholas Van de Velde
Nicholas Van de Velde

Nicholas Van de Velde (°1994) begon piano te spelen toen hij 5 was. Reeds op 9 jarige leeftijd werd hij toegelaten tot de Koningin Elisabeth Muziekkapel, in de klas van Abdel Rahman El Bacha. Hij won heel wat 1e prijzen in nationale en internationale wedstrijden ('Cantabile Pianowedstrijd', 'Rotary Breughel Competition', 'International Steinway Competition', 'Charlier Piano Competition', 'Ettlingen International Competition for Young Pianists'…). In 2008 maakte Nicholas zijn debuut in de Henri

press to zoom
Jonathan Van de Velde
Jonathan Van de Velde

Komt uit een muzikale familie. Hij behaalde prijzen in verscheidene nationale en internationale wedstrijden en studeerde bij Ilia Laporev, France Springuel en bij de befaamde pedagoog Louis Claret in Brescia, Italië.

press to zoom
Amélie Dendal
Amélie Dendal

Studeerde aan de prestigieuze Indiana University (USA) en bij Martin Canin (Juilliard School New York). Ze werd uitgenodigd op verscheidene beroemde festivals, zoals Euroclassical Festival en les Nocturnes de Rouen (Frankrijk)

press to zoom
David Desimpelaere
David Desimpelaere

Werd laureaat op verschillende internationale wedstrijden. Hij behaalde de eerste prijs tijdens “the International Double Bass Competition Brno 2011”. In 2011 werd hij laureaat op de “IV International Serge Koussevitzky Double Bass Competition in St Petersburg (Rusland).”

press to zoom
Nadja Nevolovitsch
Nadja Nevolovitsch

Prijswinnares van oa. de Wienawski Competition in Polen,de Toshiya Eto Competition in Tokyo, de International Violin Competition Sion-Valais in (Zwitzerland) en de Königin Sophie Charlotte Competition (Duitsland).

press to zoom
Yannick Van de Velde
Yannick Van de Velde

Prijswinnaar bij oa. Busoni Piano Competition (Italië) en halve finalist van de Koningin Elisabethwedstrijd. Speelde concerten in het Acropolis Museum (Athene) en het Arnold Schoenberg Center Vienna.

press to zoom
Francesca Zappa
Francesca Zappa

De Italiaanse altvioliste Francesca Zappa studeerde bij Ulrich Knoerzer en Wilfried Strehle. Ze speelde mee met toporkesten zoals de MDR Orchester Leipzig en de Berliner Philharmoniker. Door haar passie voor kamermuziek speelde ze in oa. het Aurora Festival in Zweden, Encuentres Musicales in Spanje en vele meer.

press to zoom
Vincent Hepp
Vincent Hepp

Prijswinnaar van de Vieuxtemps, De Beriot en Shostakovich International Violin Competitions. Vincent Hepp is docent aan de conservatoria van Brussel en Luik, is solist in het orkest van de Munt.en stichtend lid van het Taurus Kwartet.

press to zoom
1/1